دومین جشنواره پویایی و خلاقیت علمی - پژوهشی

۱۸ دی ۱۳۹۵ | ۱۱:۲۱ کد خبر : ۵۳۲۵ اخبار تصویری

دومین جشنواره دانشجویی پویایی و خلاقیت علمی - پژوهشی

جایزه بزرگ دانشجویی دانشگاه تبریز

دانشجویان نخبه به عنوان بخش مهمی از سرمایه ملی در به ثمر رسیدن برنامه‌های توسعه علمی، اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی کشور همواره از جایگاه ویژه‌ای برخوردار هستند. به منظور ایجاد بستری مناسب برای شناسایی، حمایت و تشویق نخبگان پژوهشی و دانشجویان مبتکر دانشگاه تبریز و متعاقباً هدایت این استعدادهای درخشان به سمت اولویت‌های راهبردی کشور، دانشگاه تبریز در نظر دارد هر ساله جشنواره دانشجویی پویایی و خلاقیت علمی - پژوهشی (جایزه بزرگ دانشجویی دانشگاه تبریز) را برگزار نماید.

بدین وسیله از تمامی دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکتری) دانشگاه تبریز و فارغ‌التحصیلانی که بیش از ۶ ماه از تاریخ فارغ‌التحصیلی آن‌ها سپری نشده است دعوت می‌شود در این جشنواره شرکت نمایند.

بدین منظور از دانشجویان محترم تقاضا می‌شود ابتدا جهت اطلاع از فعالیت‌های پژوهشی حائز امتیاز و فرایند داوری، شیوه‌نامه اجرایی جشنواره را مطالعه فرمایند. سپس فرم ثبت نام را با دقت تکمیل نموده و پس از ضمیمه نمودن مدارک و مستندات لازم (قید شده در فرمم ثبت نام)، حضوراً به دبیرخانه جشنواره تحویل داده و یا به آدرس پستی آن ارسال نمایند. به برگزیدگان جشنواره، جوایز ارزنده‌ای اعطا خواهد گردید.

تاریخ برگزاری: متعاقبا اعلام خواهد شد

مهلت ثبت نام و ارسال مدارک: ۲۰ بهمن ۹۵

آدرس دبیرخانه: تبریز، بلوار ۲۹ بهمن، دانشگاه تبریز، حوزه ریاست، طبقه ۴، دفتر معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی

تلفن تماس: ۳۳۳۹۲۵۱۳-۰۴۱ (دبیر جشنواره: دکتر حمید احمدی)، ۳۳۳۹۳۶۴۷ -۰۴۱ (مسئول دبیرخانه: امیر فاتح)